Laten wij een Bourgondische barbecue voor u organiseren!

Een Bourgondische barbecue is een lange mooie gedekte tafel waarbij diverse gerechten op schalen op tafel worden geserveerd. U en uw gasten kunnen zelf opscheppen en zijn zo gezellig met elkaar aan het eten. Wij verzorgen de dranken en ruimen de tafels af als de schalen leeg zijn. De gerechten zijn samengesteld uit vlees, vis of gevogelte en groenten.

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van een Bourgondische bbq met Groene Bourgondiër.


Een volledig verzorgde Bourgonsische barbecue

Wij verzorgen graag het hele feest. Is er bijvoorbeeld een tent nodig? Geen probleem. Wij plaatsten moeiteloos een mooie stretchtent en kunnen daar naar wens ook een houten vloer in aanleggen. Ook tafels en stoelen of statafels en divers ander meubilair regelen wij met plezier! Wij helpen met alles om de Bourgondische barbecue is een romantische en feestelijke sfeer te kunnen organiseren.

Groene Bourgondier werkt altijd met een verhouding van 20/80, waarbij maximaal 20% van het diner bestaat uit vlees, vis of gevogelte en de rest bestaat uit bijvoorbeeld groenten, fruit, sauzen en brood.

De Bourgondische barbecue is een favoriete dinervorm bij trouwfeesten en bruiloften omdat de gasten allemaal aan tafel zitten en niet continu op weg zijn naar de bar of een buffet maar aan tafel worden bediend door onze gastvrouwen en gastheren.

Bent benieuwd naar het menu of de mogelijkheden voor een Bourgondische barbecue op uw feest? Wij nemen graag contact met u op. Vul het contactformulier in en wij bellen spoedig terug.