Caterbikes als duurzame foodtruck

Caterbikes zijn bakfietsen. Het is begonnen als een duurzame tegenhanger van de foodtruck. Geen brandstof, geen auto maar een fiets. Lekker duurzaam! En nu is het een verslaving. Wij verbouwen afgeschreven bakfietsen tot minikeukens en dat is echt enorm leuk! Zeker als er een paar bij elkaar staan en bijvoorbeeld een foodfestival maken.

Wij hebben nu vier verschillende caterbikes en dit assortiment groeit! Bekijk hieronder onze verschillende caterbikes.

 

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van caterbikes van Groene Bourgondiër.


Caterbikes voor alle gelegenheden

De eerste caterbike is gemaakt om luxe koffie en thee mee te verzorgen. Een espressomachine en een plukbak voor verse kruiden sieren deze fiets. 

De tweede caterbike is onze barbecuebakfiets. Deze is populair en wordt veel gebruikt en krijgt daarom binnenkort een broertje zodat wij op meer plekken tegelijk kunnen grillen! Het is een magisch effect. De bakfiets komt aan op locatie en verandert binnen enkele ogenblikken in een vuurtje. 

Wij hebben ook een biertapbakfiets. Wij kunnen alle soorten bier aansluiten. Ook steeds meer alcoholvrije bieren vinden het pad naar onze tapfiets. Maar eerlijk is eerlijk, als wij zelf een feestje hebben dan wordt er een Belgisch speciaalbier aangesloten!

Voor de foodfestivalsnacks hebben wij ook een snackfiets. Inclusief bakplaat en frituurpannen. Hierbij hebben wij verschillende menu’s die gemakt kunnen worden. Soms helemaal vega(n) als wij werken met Krop en Kool maar soms ook met bijvoorbeeld hamburgers van Nederlandse dubbeldoelkoeien. Of voor een vers gesneden frietje. Yes… we love it!

Onze caterbikes zijn vaak in gebruik in de catering maar wanneer ze stil staan, zijn ze ook los in te huren voor uw eigen feest. Neem via het contactformulier contact op om over de mogelijkheden in gesprek te gaan.