Een heerlijk thuisdiner met onze exlusieve catering

U gaat een thuisdiner organiseren. Uw hele familie of een vriendengroep komt dineren en u bent de eervolle gastvrouw of gastheer. Maar in plaats van uren inkopen, voorbereiden, koken, opmaken en serveren kiest u er liever voor om al het werk uit te besteden. Een thuisdiner van Groene Bourgondiër is dè oplossing.

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van Groene Bourgondiër op uw thuisdiner.


Volledig verzorgde catering voor uw thuisdiner

Als cateraar zijn wij specialist in het aanpassen aan iedere omgeving. Uw huis en keuken zijn voor ons daarom een fantastische plek om te werk te gaan. U bepaalt wat u zelf wil doen en wij doen de rest. Zijn er tafels en stoelen genoeg of nemen wij die voor u mee? Wilt u graag alle eigen borden, bestek en glaswerk gebruiken of verzorgen wij dat inclusief het opdekken en afwassen?

En dan is er nog het menu om over na te denken. Hoeveel gangen wilt u uw gasten voorzetten en hoe luxe gaan wij het maken? Wordt het een uitgeserveerd vijfgangendiner of  is juist een schitterend opgemaakt buffet dat u wel ziet zitten? Alles wat u kunt bedenken is mogelijk in het thuisdinerassortiment. Wij hebben een aantal voorbeelden die wij kunnen delen maar het liefst maken wij op basis van uw wensen het passende voorstel.

Uiteraard kunnen wij hierbij ook een passend drankenarrangement verzorgen. Alcoholvrij of juist met topklasse wijnen. Hierin staat uw wens ook vooraan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een thuisdiner dat wordt verzorgd door Groene Bourgondiër?Laten wij er eens over in gesprek gaan. Als u het contactformulier invult, doen wij de rest!