Een gezellig bedrijfsfeest met onze exlusieve catering

Gefeliciteerd, het is tijd voor een bedrijfsfeest! Er is een mijlpaal gehaald of de eerste heipaal is geslagen of het hoogste punt is net bereikt. Het bedrijf wordt overgedragen aan de kinderen of de eerste grote opdracht is afgerond. Eerlijk is eerlijk, wij kunnen altijd een goede reden verzinnen om een bedrijfsfeest te organiseren!

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van Groene Bourgondiër op uw bedrijfsfeest.


Volledig verzorgde catering voor uw trouwfeest

Uw bedrijf, ons feest. Wij komen graag langs bij u  op de zaak, op kantoor of op de locatie waar u graag een feest voor uw medewerkers en relaties wilt organiseren. Zo kunnen wij samen bedenken wat uw gasten eten en drinken tijdens het feest. Wij kunnen meedenken over tenten, garderobes, toiletten en meubilair. 

En uiteraard bedenken wij een passende manier om uw gasten te verzorgen. Met een kop luxe koffie of vers geplukte thee. Een uitgebreid buffet of een barbecue. Afhankelijk van het soort bedrijf en de wens van de gasten die worden uitgenodigd passen wij ons assortiment aan.

Hebt een plannen voor een bedrijfsfeest op een bijzondere locatie? Wij houden van bijzondere locaties. En met de juiste planning en voorbereiding kunnen wij overal een geschikte feestlocatie van maken. Zullen wij eens praten over de mogelijkheden? Wij komen graag langs om dit bespreken. Als u het contactformulier invult, regelen wij een afspraak.