Een eigen verzorgd food festival

Wie gaat er mee naar het food festival? Wij! En Groene Bourgoncier maakt het nog mooier. Wij nemen het food festival mee naar jullie! In de tuin, op het strand, op de parkeerplaats van de zaak, het maakt ons niet uit. Het enige dat wij nodig hebben is een plek, voldoende stroom en stromend water.

Het wordt al een beetje donker. Het was een warme dag en de geur van de kleine keukens vult de lucht. De lampjes geven een gevoel van romantiek en de zachte muziek maakt de magie compleet. Een heerlijke cocktail, een vers sapje of een speciaal biertje… jij mag kiezen. En op verschillende plekken wordt gekookt, gegrild en gebakken. Kies maar iets lekkers om te eten.

 

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van een food festival met Groene Bourgondiër.


Een volledig verzorgd food festival met Groene Bourgondiër

Wij maken een compleet food festival voor u en uw gasten. Met onze caterbikes en aankleding ontstaat er een sfeer die je direct herkent van de grote foodfestivals. Wij bouwen op, maken sfeer en zorgen voor het eten en drinken. En als het is afgelopen, gaan u en uw gasten naar huis terwijl wij alles weer opruimen. Dit is echt een geweldig idee!

Zullen wij samen eens kijken naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact op. En wie weet zit u deze zomer op een strobaal met een geweldige mocktail en een cauliflowertaco op uw eigen foodfestival.