Laten wij een duurzame barbecue voor u organiseren!

Barbecue is iets bijzonders. Een fikkie stoken is iets wat iedereen leuk vindt. En wat is er mooier om er vervolgens een maaltijd op klaar te maken? Bij Groene Bourgondiër doen wij dat zo duurzaam mogelijk.

En duurzame barbecue doen wij als volgt. Het begint bij het vuurtje. Wij stoken met houtskool en briketten die een kleine ecologische voetafdruk hebben. Gemaakt van duurzaam hout, in Europa. Met minimale fijnstof uitstoot en vrij van chemicaliën die het ontbranden vertragen of bevorderen.

Wij werken met een menu dat is samengesteld uit duurzame seizoensproducten waarbij Nederlandse vlees, vis en gevogelteproducten weliswaar worden gebruikt maar voor niet meer dan 20% van de maaltijd bepalen. Dit levert uitgebalanceerde gerechten op waar goed over is nagedacht en waarvan uw gasten verbaasd zullen zijn.

 

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van een duurzame bbq met Groene Bourgondiër.


Een duurzame barbeque op zijn duurzaamst

Een duurzame barbecue is voor ons een hele maaltijd met kleine gerechten die samen een geheel vormen en waarbij voor iedereen voldoende eten is maar zonder dat wij na afloop eten moeten weggooien.

Wij maken gebruik van onze caterbikes voor de duurzame barbecues. Deze geven meteen een sfeer en zijn een attractie voor uw gasten die getuige zijn van de bereiding van de gerechten door een chef op locatie.

Bent u benieuwd naar de duurzame barbecue van Groene Borgondier? Vul dan ons contactformulier in en laat ons een voorstel doen voor een duurzame barbecue bij u thuis of op de zaak. Wilt u liever een nog duurzamere barbecue? Kijk dan eens bij Krop en Kool, want daar worden alleen maar groenten en vleesvervangers gebruikt. Duurzamer dan dat wordt het niet!