Een onvergetelijk jubileum met onze exlusieve catering

Een jubilaris verdient een jubileumfeest. Thuis omdat er een respectabele leeftijd of een huwelijksjubileum is behaald of juist op het werk omdat er een trouwe collega toe is aan een zonnetje. Het jubileumfeest is belangrijk. Bij Groene Bourgondier staan wij graag stil bij mooie momenten die het waard zijn om te vieren. En helpen u graag mee om dat te doen met eten en drinken.

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van Groene Bourgondiër op uw jubileumfeest.


Volledig verzorgde catering voor uw jubileumfeest

Bij een jubileumfeest denken wij een proostmoment. Dat kan met een lekkere alcoholvrije mocktail of uiteraard met een glas champagne. Voor de mocktails werken wij samen met een van de beste (alcoholvrije) cocktailshakers van Nederland. Dit is naast een smaaksensatie ook een sensationele ervaring voor uw gasten. Een echte show.

Wat betreft Champagne bent u bij Groene Bourgondiër aan het juiste adres. Wij werken samen met experts en wijnboeren. Wij hebben verschillende stijlen en smaken in ons assortiment en schenken het liefst flessen van kleine, bevriende champagnemakers. Wilt u een extra speciaal proostmoment op uw jubileumfeest? Dat kan met een sabrage. Een specialist begeleid uw gasten met de meest spectaculaire en ceremoniële manier van het openen van een fles Champagne. Met een sabel.

En waar geproost wordt is ook behoefte aan wat te eten. Wij denken meteen aan een royale tafel met taartjes en patisserie. Maar een parade van kleine hapjes is ook een goed idee. Zoals een assortiment van verschillende kazen, patés en worsten. Verse noten en snackgroenten. Samen maken wij een mooi voorstel voor begeleidende versnaperingen op uw jubileumfeest.

Zullen wij het eens hebben over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact op om samen en mooi jubileumfeest te plannen.