Een heerlijk tuinfeest met onze exlusieve catering

Wie houdt er niet van een tuinfeest? De mooiste periode van het jaar is de zomer. Want dat is het seizoen van de tuinfeesten. En het seizoen van overvloed. Groenten, fruit, bloemen… alles is er! En het is het seizoen dat wij allemaal een feest willen geven. Daarom is Groene Bourgondiër ’s zomers altijd bezig met het verzorgen van tuinfeesten.

U regelt de tuin en de gasten en wij regelen het feest. Samen maken wij op basis van uw wensen een culinair programma voor het feest. Een drankje bij het ontvangst en borrelhapjes. Een toast en amuses. Een diner en een cocktail, het mag allemaal op een tuinfeest!

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van Groene Bourgondiër op uw tuinfeest.


Volledig verzorgde catering voor uw tuinfeest

Kies voor een intieme sfeer met een luxe stretchtent. Romantische verlichting met lampjes en fakkels en een knisperend vuur in een korf. Tafels en banken met dekentjes of stoelen met kussens. Wij werken samen  met bedrijven die gespecialiseerd zijn in de juiste inrichting.

Onze specialiteit is de festivalsfeer. Met onze tot minikeukens omgebouwde bakfietsen creëren wij een heerlijk en hip festivalgevoel. Eten, drinken en goed gezelschap. Feesten tot het donker wordt en de tuin magisch aanvoelt door de fakkels en lampionnen. Wij verzorgen graag lange, romantische tuinfeesten.

Hebt u een tuin waarin u een onvergetelijk feest wil organiseren? Wij maken graag samen met u een feest om van te dromen. Als u het contactformulier invult, bellen wij u terug om samen door de tuin te lopen en een mooi feest te plannen.