Een geslaagde bedrijfsborrel met onze exlusieve catering

Gaat u een bedrijfsborrel organiseren? Gezellig met de afdeling of het hele bedrijf? Wij verzorgen met plezier de bedrijfsborrel. Een klassieke bedrijfsborrel met warme en koude borrelsnacks, gezond of gefrituurd. En een mooie bar met diverse biologische sappen en frisdranken geserveerd door een team van gastvrouwen en gastheren. Wij regelen het allemaal. 

De bedrijfsborrels waar die wij graag verzorgen zijn de borrels die lang mogen duren en waar de gasten zonder haast even met elkaar kunnen genieten zonder de alledaagse druk van het werk. Wij maken er daarom ook graag net wat meer van met lekker eten en bijzondere dranken.  En als de gasten nog moeten rijden dan kunnen wij een 0.0 drankenarrangement verzorgen waarbij alcohol echt niet wordt gemist.  Denk aan mocktails en verse ijsthee specialiteiten en een tap met alcoholvrij bier.

 

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van Groene Bourgondiër op uw bedrijfsborrel.


Volledig verzorgde catering voor uw bedrijfsborrel

Zoekt u naar een verfrissende invulling van de bedrijfsborrel? Denk dan ook eens aan een tuinfeest met verschillende soorten eten en drinken. Met onze caterbikes kunnen wij in de tuin of buitenruimte van uw bedrijf een gezellige festivalsfeer creëren met diversen bakfietsen waar u en uw collega’s terechtkunnen voor de lekkerste verse snacks en dranken.

Bent u benieuwd naar de net wat andere invulling van de bedrijfsborrel? Laten wij het dan eens hebben over de mogelijkheden. Als u ons contactformulier invult, dan nemen wij spoedig contact op. Liever meteen spijkers met koppen slaan? Bel dan gerust met Groene Bourgondiër.