Een onvergetelijk trouwfeest met onze exlusieve catering

“Wat zullen wij doen met het eten en drinken op onze bruiloft?” Wij helpen jullie graag mee met het beantwoorden van die vraag! Wanneer je ervoor hebt gekozen om te trouwen op een locatie waar geen eigen keuken of cateraar aan is verbonden, moet je namelijk over alles nadenken. 

En wij gaan jullie daarbij helpen want wij zijn dol op bruiloften en trouwfeesten! Wij nemen uitgebreid de tijd om samen tot de mooiste en lekkerste invulling van jullie trouwfeest te komen. Wij verzorgen graag voor jullie het complete feest zodat jullie alle tijd hebben voor de gasten en elkaar.

Ontvang een offerte op maat

Wat kunnen wij voor u doen? Laten wij in gesprek gaan. Wij luisteren graag naar uw vragen en wensen en bespreken de mogelijkheden van Groene Bourgondiër op uw trouwfeest.


Volledig verzorgde catering voor uw trouwfeest

Waar moet je dan aan denken? Nou aan van alles. Natuurlijk is het diner belangrijk en de toast onmisbaar maar ook de broodjes tijdens de lunch of een mooi taartenbuffet. Wij helpen aan de hand van jullie planning mee om al het eten en drinken te verzorgen.

En heb je een speciale wens zoals bijvoorbeeld een champagne ceremonie, een espresso tuk-tuk of een cocktailbar? Wij helpen regelen het voor jullie. Denken jullie over de sfeer van een foodfestival? Wij hebben een ruim assortiment caterbikes waarmee wij van jullie trouwfeest een echt foodfestival maken.

Of wordt julle trouwfeest en klassiek en chique diner? Met linnen gedekte tafels, zilveren kandelaars en bloemen op tafel? Ook daarvoor is Groene Bourgondiër een goede partner. Wij werken met een netwerk van freelance koks uit de restaurantwereld. De sommelier met passende wijnen en mooie verhalen hoort daar natuurlijk bij.

Willen jullie een chique tent met vloer, sfeerverlichting en meubilair? Wij hebben een netwerk van leveranciers die in staat zijn om jullie droombruiloft te realiseren. Onze gastvrouwen en gastheren zullen alles op alles zetten om jullie trouwfeest onvergetelijk te maken. 

Zullen wij kennismaken om de mogelijkheden voor jullie bruiloft te verkennen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact op.